Smart TV Servisi

Smart TV – Akıllı TV Tamir Servisi

Smart TV, internete bağlanabilen, sosyal medya ağını kullanabilen, Smart TV için hazırlanan oyun uygulamalarına erişebilen televizyon uygulamalarıdır. Smart TV’ ler televizyon üzerinden internete bağlanma özelliğine sahiptir. Kendi içlerinde, Smart TV’ lere özel uygulamalar barındırabilen, mobil ağa bağlanabilme özelliği gösteren Smart TV’ ler bilişim çağındaki günümüzde oldukça popülerdir.

Smart TV Tamiri, sizlere Smart TV’ lerinizin tamiri, bakım ve onarımı konusunda garantili hizmetler sunabilmektedir. Orijinal yedek parça kullanımı ve tamir servisi garantisi ile artık Smart TV’ lerinizin garanti süresi bitse de, garanti koşulları kullanım dışı kalsa da fark etmeksizin altı aylık Smart TV garanti süresini başlatmaktadır. Böylece Smart TV’ leriniz sizlere uygun kalite ve koşullarda kolay bir şekilde tamir edilecektir. Ayrıca tamir edildiği yerden altı ay içerisinde aynı arızayı verirse Smart TV tamir servislerimiz tarafından, tamir servisi garantisi altında ücretsiz olarak tamir edilecektir. Smart TV Tamiri’ nin yerinde tamir seçeneklerini de kullanmanız mümkündür. Yerinde tamir seçeneği Smart TV’ lerinizin bulunduğu yerden dışarı çıkmadan tamir edilme özelliğidir. Böylece birçok alandan tasarruf yapmanıza neden olacak tamir hizmetlerini siz değerli müşterilerimiz için tasarlamaktayız.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

TV-LCD-LED tamiri profesyonellik ister. Uzman bir ekipten yardım almak için hemen bizi arayın.


Hangi Markalara Hizmet Veriyoruz ?

Türkiye’nin ve dünyanın en çok tercih edilen Televizyon – LCD – LED markalarının tamamına 1 yıl garantili şekilde hizmet vermekteyiz

TV Tamir Servisi mi arıyorsun ?